Главная » 2018 » Июнь » 30 » Увага! Cміття!
21:55
Увага! Cміття!

Увага!

Шановні мешканці селища Дослідне

З першого липня 2018 року в нашому селищі змінено надавача послуг по вивозу сміття, просимо всіх, хто ще не уклав особисті договори - зробити це в найближчий час. Договір можна укласти в приміщенні клубу, Наукова 20, кожного вівторка та четверга з 10 до 16 години, при собі мати паспорт, код, свідоцтво на право власності житла, у разі відсутності приписки. Підписувати договір має право будь-хто з власників або зареєстрованих осіб.

Також доводимо до вашого відома, що не території Новоолександрівської сільської ОТГ діють правила благоустрою, згідно них та ЗУ «Про благоустрій в населених пунктах»:

1. Створення сміттєзалищ, викидання побутового сміття поза баками карається штрафом до 1360 грн., ст.152 КУАП,

 

2. Викидання, паління органічних відходів таких як листя, бадилля рослин заборонено - штраф до 1360 грн., ст. 152 КУАП. Утримувачи присадибних ділянок будинків загального користування зобов’язані створити невеличкі ями для мультивання і таким чином позбуватись залишків рослин природнім шляхом. Люди які за станом здоров’я не можуть облаштувати вказані ями можуть звернутися, через своїх квартальних або керуючих домами до громадської ради за безкоштовною допомогою по їх створенню.

 

3. Забороняється обрізка дерев з квітня по листопад – штраф до 1360 грн., ст. 152 КУАП В період з листопада по березень, буде проводитись масова обрізка та вивіз гілля в заздалегідь оголошені дні.

 

Вивіз негабаритного сміття, будівельного сміття здійснюється власниками за свій рахунок. Викидання вказаного сміття – штраф 1360 грн., ст. 152 КУАП.

 

На території селища функціонує комісія по адміністративним правопорушенням, уповноваженні якої мають право складати адміністративні протоколи. З першого липня на території нашої ОТГ знов починає працювати поліцейський підрозділ, що буде пильно слідкувати за порушниками правилами благоустрою, та укладати протоколи. Трохи згодом буде встановлено відео спостереження, що дасть змогу відстежити всіх правопорушників та накласти на них штраф. Гроші отримані за рахунок штрафів будуть йти виключно на розбудову благоустрою селища.

Всі небайдужі мають змогу вести фото і відео фіксацію правопорушників та передавати отримані докази до громадської Ради або в адміністрацію ОТГ.

 

Сільська Рада

Громадська Рада

 

Обсудить эту тему на форуме

 

Просмотров: 532 | Добавил: Yuran | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0